Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne nadarmo je Bella Hadid (27) jednou z nejžádanějších modelek současnosti. V období fashion weeků létá po celém světě a přední návrháři se o ni perou. Tento týden se objevila mimo jiné i na přehlídce značky Mugler v rámci pařížského týdne módy.

Na molo vykročila v průsvitném korzetu s punčochami a sáčkem, pod nimiž měla spodní prádlo s vysokým pasem. V modelu dokonale vynikla její postava a nekonečně dlouhé nohy. Bella navíc prozradila, že žádné diety před přehlídkami nedrží.

„S malou dietou jsem začala včera, protože jím opravdu všechno. Miluji jídlo a velmi si ho užívám. Vždycky zkouším začít s nějakou dietou, abych byla zdravější,“ přiznala nedávno pro Access.

„Máme toho tolik během týdnů módy, že prostě popadnu tady sendvič a támhle kousek pizzy a musím se s tím vyrovnat. Ale jednoznačně musím dodržovat svůj cvičební plán,“ uvedla s tím, že v posilovně je minimálně obden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám