Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss 2019 Tereza Bagarová byla letos na finále jednoznačně dívkou s nejkrásnější postavou. A tvrdě na ní dřela. Nebyl den, aby nebyla ve fitness centru. Takhle se pracuje na nejkrásnějším těle Česka.

"Fitko navštěvuju často. Cvičím jógu a fitness, chodím hodně na procházky. Třeba dvouhodinové. Cvičení se věnuju hodně. Před finále České Miss jsem cvičila doslova každý den, hodně jsem řešila stravu, ubrala jsem sacharidy kvůli vyrýsování," řekla Super.cz Tereza na 2. výročí fitka, kde pravidelně dře.

Hodně si oblíbila jógu. "Zklidňuje a ta vyrovnanost se pak také odráží na postavě. Ale je to samozřejmě i o jídle," vysvětluje Tereza, která se po finále soutěže krásy přestěhovala do Prahy.

"Dlouho jsem to chtěla. Využívám možnosti v modelingu, které tady mám. Je to změna, jsem moc spokojená. Bydlím se sestrou, partnera nemám," dodala exotická kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám