Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební senzace jménem Billie Eilish (22), která v srpnu vystoupila i ve vyprodané O2 areně v Praze, si jen tak do ničeho nenechá mluvit. Sedmnáctiletá zpěvačka je originální, což občas nechápou ani její fanoušci.

Pod fotku, kterou Billie přidala na svůj instagramový účet, přidala komentář, kterým se vysmála všem radám ohledně jejího vzhledu: „Kdyby ses oblékala normálně, byla bys mnohem víc přitažlivá. Jasně, přijďte už s nějakým lepším komentářem, tenhle mě už nudí.“

Zpěvačka se doslova vyžívá v XL tričkách a objemných teplákách a nechce, aby ji svět soudil podle její postavy, o čemž se letos rozpovídala i ve videu pro jednu oděvní značku:

„Nechci, aby o mně všichni všechno věděli. Přesně proto nosím velké a neforemné oblečení. Nikdo tak nemůže vyjadřovat svůj názor na mou postavu, když neví, co se pod ním skrývá. Chápete? Nikdo nemůže říct, že jsem moc hubená, nebo že mám plochý zadek, tlustý zadek... Nikdo nemůže nic takového tvrdit, protože to prostě neví.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám