Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) v poslední době trápily nepříjemné kožní a kloubní problémy. V poslední epizodě rodinné reality show Keeping Up With The Kardashians se konečně od lékařů dozvěděla výsledky rozsáhlých testů. Verdikt zněl psoriatická artritida.

Kim se už nějaký ten pátek potýká s lupénkou, ke které se nyní přidalo zánětlivé kloubní onemocnění. „Občas budu mít bolesti, ale s tím se poperu, nezastaví mě to,“ uvedla Kim, které se viditelně ulevilo, že nejde o něco horšího.

Prvotní testy totiž naznačily, že by Kim mohla mít lupus. To se naštěstí nepotvrdilo. „Tolik se mi ulevilo, že je to jenom psoriatická artritida,“ oddechla si maminka čtyř dětí, která nedávno uvedla na trh vlastní kolekci stahovacího prádla.

Lupénka trápí zámožnou podnikatelku nejen v obličeji, ale také na těle. Aby skvrny na kůži zakryla, navrhla pro svou kosmetickou značku KKW Beauty make-up na tělo, který se okamžitě stal hitem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám