Hlavní obsah
Článek

Známe ho z televizní obrazovky, kde se řadu let věnuje moderování. Sporťák Vojtěch Bernatský (49) ale začal pokukovat po další profesi. Poté, co se stal dvojnásobným otcem, začal své příhody zaznamenávat nejdřív elektronicky a pak i na papír.

„Když se narodil náš syn Matyáš, druhé dítě, před zhruba třemi lety, tak jsem se rozhodnul a začal jsem psát blog, deník zhruba čtyřicetiletého tatínka, který velmi intenzivně a s humorem sobě vlastním prožívá příhody se svými dětmi,“ svěřil Bernatský, který si po čase řekl, že by chtěl napsat knížku, což se mu podařilo.

Tu nyní také za přítomnosti své ženy Kateřiny a dětí Elišky a Matyáše, které mu jsou inspirací, pokřtil. „Jsou to příběhy o naší rodině, ale myslím si, že každý čtenář se v těch příbězích pozná. Doufám, že čtenář, který se k těm situacím propracuje, se pobaví a třeba trochu dojme,“ prozradil moderátor, který už plánuje další knihu.

„Musím říct, že mě to docela chytilo, teď záleží, jestli se ta jednička Dvojtáty prodá, protože už mám asi 70 stran dvojky,“ dodal Bernatský, kterému knížku pokřtila Andrea Růžičková dříve Kerestešová, Naďa Konvalinková a Eva Holubová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám