Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávaný film Václava Marhoula Nabarvené ptáče, který už se promítal na filmových festivalech v Benátkách a v Torontu se dočkal svojí slavnostní české premiéry. Slušelo to nejen filmové delegaci, ale i návštěvníci, aspoň z řad známých tváří, dress code většinou opravdu slavnostně pojali.

Na červeném koberci před Kongresovým centrem, kde projekce pro 1600 lidí proběhla, se představili herci a herečky, kteří v tříhodinovém černobílém dramatu o utrpení malého chlapce během 2. světové války účinkovali. Slušelo to Jitce Čvančarové (46), Ireně Máchové i Denise Pfauserové.

Pokud jde o známé dámy, které na film přišly, nejvíce zaujala Kristýna Leichtová (38), která předvedla své bujné vnady v obřím dekoltu, opravdu slavnostně pojala premiéru bývalá rosnička Petra Eliáš Voláková a novou barvou vlasů překvapila herečka Lenka Krobotová. Na modely, v nichž nejen ony vyrazily, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám