Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co se Bill Skarsgård (29) stal hrůzu nahánějícím klaunem v hororu To, na něj fanoušci už nenahlíží stejně. Bill je přitom obyčejný kluk.

Pochází z herecké rodiny. Kromě otce se herectví věnují všichni čtyři bratři, z nichž nejslavnější je pravděpodobně Alexander (43), kterého mohou televizní diváci znát ze seriálů Sedmilhářky nebo Pravá krev. V prvním zmiňovaném ztvárnil násilníka Perryho, který týral postavu Nicol Kidman.

Billova role klauna Pennywise neodradila naštěstí ani jeho přítelkyni, herečku Alidu Morberg (34), nyní navíc vyšlo najevo, že mají už 11měsíční dcerku. A světe, div se, ani dcerku klauni neděsí.

Skarsgård svěřil v pořadu Good Morning America, že během natáčení pravidelně dělal video hovory s partnerkou a dcerou, když byl kompletně v kostýmu. Dětský pokojík je prý navíc plný dárkových předmětů s motivem Pennywise.

Ačkoliv Skarsgårdovu partnerku, na rozdíl od dcery, horory děsí, svou lásku vídala v kostýmu klauna často, neboť v něm herec byl během natáčení i 14 hodin denně. To se mu ovšem dost vyplatilo, snímek To Kapitola 2, který běží už i v českých kinech, sklízí pochvalnou kritiku i úspěch u diváků.

Reklama

Další články

Načítám