Hlavní obsah
Článek

Po nekonečných bojích se závislostí na drogách se Demi Lovato (31) trochu odmlčela a věnovala se péči o své psychické i fyzické zdraví. I na sociálních sítích byla méně aktivní, proto fanouškům nyní vyrazila dech, když na Instagramu sdílela pořádně odvážný snímek.

Své přednosti vystavila v bikinách a doplnila fotku dlouhým, upřímným popiskem: „Tohle je můj největší strach. Moje neupravená fotka v bikinách. A hádejte co, je to CELULITIDA,“ rozepsala se.

„Jsem tak unavená, že se musím stydět za své tělo a upravovat své fotky,“ svěřila a přiznala, že její předchozí snímky v bikinách prošly retuší, i když z toho nebyla nadšená.

„Ostatní si myslí, že jsem jejich vzor krásy, ale tak to není. Tohle jsem já. Chci začít novou životní kapitolu tak, že budu autentická, a ne se snažit naplnit něčí představy,“ doplnila s tím, že je ráda, že je zpátky v zábavním průmyslu, aniž by tělo musela mučit v posilovně nebo si odpírat narozeninový dort.

Demi svým snímkem inspirovala řadu fanynek, které na sociálních sítích začaly sdílet podobné fotografie těl v plavkách, a zpěvačku v nich označily. Ta je pak přesdílela ve svých Instastories a dmula se pýchou.

Lovato v loňském roce opět propadla závislosti na drogách, se kterou bojuje už od 14 let. Předávkovala se a musela být hospitalizována, po zotavení strávila několik měsíců v léčebně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám