Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou herečku Kiernan Shipku (19) znají její fanoušci ze seriálu Šílenci z Manhattanu (Mad Men), v němž mezi lety 2007 a 2015 ztvárnila jednu z hlavních rolí, dceru ústředního představitele Dona Drapera (Jon Hamm) a jeho ženy Betty (January Jones) Sally. Natáčet začala, když jí bylo osm, před kamerou tak doslova vyrostla.

Se svou seriálovou mámou se teď sešla, aby spolu nafotily lookbook pro značku Rodarte. V komentáři u sdílených snímků pak Shipka odkazovala právě k seriálu, který ji proslavil. „Draperovy“ uvedla prostě. Zřejmě proto, že Šílenci z Manhattanu byli zasazeni do New Yorku 50. a 60. let minulého století a vyšší společenské třídy, takže podobné kousky a účesy v něm hlavně Jones nosila velmi často.

January Jones a Kiernan Shipka aka Betty a Sally Draperovy se sešly v kampani značky Rodarte

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The Drapers

Příspěvek sdílený Kiernan Shipka (@kiernanshipka), Zář 4, 2019 v 9:26 PDT

Aktuálně Shipka působí v seriálu Chilling Adventures of Sabrina, kde hraje hlavní roli čarodějky Sabriny. Na kontě má i několik filmů. Není bez zajímavosti, že vycházející hollywoodská hvězda má po otci Johnovi české kořeny (podle mezinárodní filmové databáze imdb).

Reklama

Další články

Načítám