Hlavní obsah
Článek

Do show Česko Slovensko má talent se občas přihlásí soutěžící, kteří v ní nemají co dělat. Nejvíc patrné je to u zpěvu.

Řada pěveckých výkonů má do talentovaných zpěváků hodně daleko a porota ve složení Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Jaro Slávik (49) a Marta Jandová (49) u zpěvu některých soutěžících doslova trpí.

Obzvlášť zpěvačka Marta Jandová toho měla někdy docela dost a musela si pomalu zacpávat uši. Interpretace písní od Michala Davida, Lucie Bílé i kapely Linkin Park překypovala falešností a porota pípala ostošest.

Příšerné bylo i vystoupení Moniky Chovanové (46), která se pokusila interpretovat počeštěnou verzi ústřední melodie k filmu Titanic. Marta Jandová poslala její výkon ke dnu skoro stejně nemilosrdně, jako se potopil slavný parník. Na bizarní ukázky zpěvu v Talentu se podívejte ve videu.

Co se těmto marným soutěžícím určitě vyhne je novinka letošního ročníku takzvaný zlatý bzučák od moderátorů, kteří budou mít jednu společnou možnost poslat někoho rovnou do finále. V letošní sérii se tak můžete těšit celkem na 5 zlatých bzučáků. Talent moderují David Gránský (32) a Lujza Garajová Schrameková (40).

Reklama

Další články

Načítám