Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít za matku Vanessu Paradis a za otce Johnnyho Deppa, je téměř vyloučeno vydat se na jinou než uměleckou dráhu. Lily-Rose Depp úspěšně kombinuje modeling s herectvím.

Dvacetiletá Lily-Rose je pracovně úzce spjata se značkou Chanel, není tak překvapením, že na významné společenské události, na které je díky oběma svým profesím zvána, nejčasněji obléká právě kousky z francouzského módního domu. Červený koberec benátského filmového festivalu nebyl výjimkou.

Depp do Benátek přicestovala jako členka delegace k filmu The King o Jindřichu V. (Timothée Chalamet), ve kterém si zahrála manželku hlavního hrdiny Kateřinu z Valois. Mimochodem, povídá se, že vztah z plátna se přenesl i do skutečnosti a Depp s Chalametem spolu randí.

Třiadvacetiletý herec, jenž si zahrál ve víc než dvou desítkách filmů, je velkou nadějí. Jeho nejúspěšnějším je snímek Dej mi své jméno z roku 2017, za který byl nominovaný na Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám