Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak v téhle rodince se dějí věci! V dalším díle populárního pořadu Výměna manželek se Ilona (42) z Brna dostane do excentrické rodiny metalistů z Havířova.

V rodince s tatínkem Michalem (31) a dětmi Viktorií (11) a Samem (9) vládne v době nepřítomnosti vyměněné manželky Radky (38) pevnou rukou nejstarší dcera Dominika (12).

Náhradní manželka Ilona bude z počátku pořadu mile překvapená, jak se Dominika dokáže postarat o celou rodinu. Po příchodu ze školy vysává, vytírá a vaří! Po několika dnech však Iloně začne vadit, že s Dominikou není řeč, a dokonce je na ni velmi drzá.

Hádky mezi nimi tak začnou nabírat na obrátkách. Dominika vůbec nechce jíst to, co jí náhradní maminka uvaří, a sama vládne kuchyni pevnou rukou. Byť si zrovna vyrábí ne úplně zdravé párky v rohlíku. Konflikt je tak na cestě.

„Jídlo tady vždycky dělám já. Dám si, na co mám chuť,“ sekýrovala svou náhradní matku dvanáctiletá puberťačka. Není divu, že se Ilona rozplakala, jak můžete vidět ve video ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám