Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v květnu si po dvouletém vztahu oblékla bílé svatební šaty a vydala se před oltář. Hudebnice Terezie Kovalová (29) je již pár měsíců vdanou paní. S manželem Milanem Vodičkou však na svatební cestu ještě nevyrazila. Plánuje ji totiž až rok po svatbě.

„Na svatební cestě jsme ještě nebyli. Ve hře je Aljaška nebo ostrov Sky příští rok na jaře,“ prozradila krásná violoncellistka s tím, že má tak nabitý program, že věděla, že na líbánky v diáři jen tak prostor mít nebude. „Už v době, kdy jsme plánovali svatbu, jsme totiž věděli, že to nemáme šanci zvládnout hned po svatbě,“ prozradila Kovalová na tiskové konferenci ČT art.

Terezie se totiž a podzim objeví jako host v pořadu Linka a bude také jednou z vystupujících na letošním ročníku Zlaté Prahy. Vedle toho ji také čeká řada další práce. „Jsem na turné s Vladivojnou a pojedu sérii koncertů a také chystám svoji sólovou desku, a když to vyjde, tak by měla být venku na jaře příštího roku,“ prozradila půvabná Terezie.

Reklama

Další články

Načítám