Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos na jaře se jedna z našich nejkrásnějších hudebnic Terezie Kovalová (29) vdala. Veselka proběhla po dvouletém vztahu s přítelem Milanem Vodičkou. Půvabná blondýnka na veřejnosti však stále vystupuje pod svým dívčím příjmením. Varianta, kterou si totiž chtěla zvolit, violoncellistce nevyšla.

„Já jsem chtěla být Koval-Vodičková a ukázalo se, že v Mikulově, kde jsem vdávala to nejde, že první musí být příjmení manžela, a pak moje, takže i když jsem si to přála jinak, tak je to takto,“ svěřila Terezie, která se oficiálně jmenuje Vodička Kovalová.

„Stejně se dostávám do situací, kdy jsem pro mnoho lidí stále Kovalová, protože jsou na to zvyklí a je to prostě jednodušší,“ dodala hudebnice na tiskové konferenci ČT art.

Kovalová dorazila představit hned dva projekty, ve kterých se v nejbližších době objeví. Stala se jedním z hostů pořadu jazzového kytaristy Rudyho Linky s názvem Linka.

„Bylo to pro mě setkání s ikonou a takovým idolem a celé se to neslo ve velmi přátelském a uvolněném duchu a celou dobu jsem nemohla uvěřit, že jsem v situaci, ve které jsem, a díky tomu, jaký on je, jsem se pak mohla uvolnit na to hraní,“ svěřila Kovalová, která bude také vystupovat v rámci Zlaté Prahy.

Reklama

Další články

Načítám