Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šedou eminencí, která na čarodějnické škole tahá za všechny nitky a bez jejího vědomí se tam nic nešustne, je ředitelka Madam Morrible. Na první pohled milá až přemilá, pod povrchem intrikánka par excelence.

Právě tuto roli svěřil producent František Janeček (79) v novém muzikálu Čarodějka, jehož premiéra se v divadle GoJa Music Hall odehraje 14. září, svojí letité kamarádce Světlaně Nálepkové (63). Díky honosnému kostýmu a hlavně bílé paruce bude herečka, která působí neuvěřitelně mladistvým dojmem a je už dvojnásobnou babičkou, konečně vypadat aspoň trochu na svůj věk.

"Konečně to přišlo, abych si začala zvykat. Ale že bych si přestala barvit vlasy, tak to určitě ne. Ale co by člověk neudělal pro roli," smála se Světlana. "Zkoušení je časově náročné, průběžně zkoušíme už od dubna, někdy i celé dny. Ale velkou vzpruhou jsou překrásné kostýmy, do kterých se oblékáme, nebo nádherná scéna, kterou jsme už viděli. Bude to opravdu krásné představení, velkolepá výpravná podívaná. Myslím, že jsem ještě nikdy nic takového neviděla," těší se Nálepková, až se začne hrát.

Reklama

Další články

Načítám