Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jasmina Alagič (34) opět čelila kritice. Poté, co rozčílila některé matky kvůli fotce, na níž kojila malého Sanela, teď rozvířila stojaté vody synkem v nosítkách. Přitom se chtěla jen pochlubit rodinnou momentkou a popřát své milované fence všechno nejlepší k významnému datu.

„Dnes je mezinárodní den psů. Super, že taky je! Zaslouží si jich víc. Nejde ani rozepsat, co tento kučeravý terapeut pro mě znamená, protože by to bylo na dlouho... Takže naše sladká Daphne, děkujeme, že tě máme, že nás miluješ a my milujeme tebe,“ rozněžnila se na Instagramu Jasmina.

To ale ještě netušila, co taková nevinná fotka rozpoutá. „Chápu, že tenhle příspěvek je o Daphne... Ale jen takové mini doporučení. Najdi si na Facebooku skupinu ''Nosíme děti''. Je tam spousta užitečných informací, přehledy nosítek dle věku, rozdíl správného a špatného nošení. Je úžasné, že malého chcete nosit. Ale zkuste to dělat správně,“ radila jí jedna z maminek a zdaleka nebyla jediná, které se její způsob nošení miminka vůbec nezamlouval.

„Nejhorší je, že sledující celebrit, které nosí ve visítkách, se jimi inspirují, a tak si sice můžem říct, že je to jejich věc, v čem nosí, jasně, ale že pak dalších X stovek rodičů jde a koupí to pro své děti taky, protože támhleten raper a tamta modelka to mají, to nikomu nedojde,“ pokračovala v diskuzi další.

Zatímco Jasmina na kritiku raději vůbec nereagovala, hájila ji spousta dalších rozčílených matek a fanynek. „Vy jste doktorka? Nebo fyzioterapeutka? Nebo někdo, kdo nosítka na základě roků a roků osobního vědeckého výzkumu vyvíjí? Že máte fakt tu drzost a odvahu tady soudit, že celebrity nosí špatně?“ obořila se na ni jedna z druhé strany táboru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám