Hlavní obsah
Článek

Není to poprvé, co se na jevišti zranila, a pokaždé to doprovázely potoky krve. Manželku držitele ceny Thálie Jana Kříže, muzikálovou herečku Marii Křížovou tentokrát musela přímo z divadla Kalich, kde zkoušela nový muzikál Voda (a krev) nad vodou, odvézt sanitka.

"Zpívali jsme duet Kde jsi a byla jsem v kulisách vězení nahoře. Pojezd zajel dřív, než měl, a mně tam zůstala noha. Vykloubila jsem si palec u nohy a servala si nehet. Opravdu nechcete vidět, jak to vypadá," odmítla týden a půl po úrazu sundat balerínku z nohy Maruška.

"Zhruba tři dny jsem zůstala doma, nemohla jsem chodit a byla jsem o berlích, takže jsem měla nucenou pauzu ve zkoušení. Pak jsme nohu zatejpovali, pomalu jsem zase začala pajdat a teď už běhám," ujistila nás.

"Já mám ale nějaké úrazy pořád, za divadlo opravdu cedím krev. Třeba při představení muzikálu Robin Hood, taky tady v Kalichu, jsem si klekla přímo na točnu a rozsekla si koleno. Tekla mi krev tak, že v závěru písničky už jsem měla poměrně velký červený koláč na bílých šatech, což vypadalo hodně divně," vyprávěla nám jeden ze svých příběhů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám