Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti sázela výhradně na svůj vzhled. Vždyť se Denisa Dvořáková stala oblíbenkyní předních módních tvůrců včetně Karla Lagerfelda. Nyní se kráska s daleko od sebe posazenýma laníma očima a skvostnou figurou snaží rozvinout i své další přednosti. Díky tomu, že se stala už podruhé ambasadorkou soutěže Schwarzkopf Elite Model Look a moderovala castingová kola, zamakala i na svém mluveném projevu.

„Moc si to užívám, protože je to pro mě něco úplně nového. Styděla jsem se mluvit na veřejnosti, nebo dokonce radit druhým,” říká Dvořáková. „K životu patří se překonat a posouvat dál,” říká Denisa, která ví, o čem mluví. V poslední době například propadla otužování a v zimě se koupe v ledové vodě.

Práce ve světě módy ji stále velmi dobře živí, ale se zájmem si otvírá nové obzory. Vůbec není vyloučené, že by Denisa zkusila štěstí v jiném oboru, než je modeling.

Reklama

Další články

Načítám