Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Miss Universe Slovenské republiky Laura Longauerová je sice hrdou Slovenkou, ale žije už čtyři roky v Praze. A má velké štěstí, že od letošního léta nebude praktikovat vztah na dálku. Její přítel, slovenský fotbalista David Hancko se přesunul v srpnu z italské Fiorentiny do pražské Sparty.

"Je to tak. Ten nahoře to zařídil tak, abychom byli co nejvíce spolu. Těším se, až mu pořádně ukážu Prahu," řekla Super.cz Laura, která bude v prosinci Slovensko reprezentovat na světové soutěži krásy Miss Universe.

"Je to hlavní důvod, proč jsem se do Miss přihlásila. Věřím, že budu dělat Slovensku ve světě dobré jméno. Stále se mám co učit, proto jsem ráda, že jsem pod vedením Silvie Lakatošové. A bude i ctí s ní spolupracovat," usmívá se sexy brunetka.

Před finále hodně pracovala na postavě a výsledek se dostavil. "Už ani nevím, jak chutná hamburger a čokoláda. Držela jsem stravu, cvičila jsem, snažila jsem se hodně spát. Cítím se úžasně ve svém těle," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám