Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořekadlo o hladovém herci v případě Jana Kopečného (34) neplatí. Soudíme tak aspoň podle vozu, kterým muzikálový herec a zpěvák jezdí. Dlouhovlasý fešák totiž vlastní nablýskaný bourák se 400 koňmi pod kapotou.

„Tohle Porsche je můj splněný klučičí sen. Ale může za to také Pepa Vojtek, se kterým auta hodně probíráme. Ten mě „nakopl“ se slovy: ’Když si poršáka nekoupíš teď, tak pak už nikdy.’ Půl roku jsem hledal, než byl fešák v garáži,” svěřil se na otevření nové restaurace v pražském Karlíně, kam přijel svým vozem.

Lídr kapely Botox se snaží ke svému vozu chovat s maximální obezřetností, přesto se nevyvaroval nepříjemnosti. Zavařil motor!

„Mohl jsem si za to sám, protože jsem úplně nehlídal všechny ty budíky, co jsou v autě. Bohužel i oprava stála nějakou částku, která nebyla úplně milá. Ani nemohu říct kolik, protože to kdyby věděla moje mamka, tak mě rovnou zabije,“ smál se zpěvák, který na sebe upozornil v pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Dá se takový vůz použít jako vábnička na ženy? „Tohle není zase tak extravagantní auto, aby holky před ním padaly na zadek. Takže žádný kočkolap to asi nebude. Spíš vidím chlapy nebo mladý kluky, jak si to auto obhlíží a hodnotí. Pro mě je to rozhodně mazel, kterého si užívám.“

Samozřejmě jsme se Honzy ptali, jakou nejvyšší rychlostí svým sporťákem už jel. Odpovídat se mu příliš nechtělo, ale nakonec kápl božskou.

„Jasně, že jsem zkusil jet maximální rychlostí. Bylo to 300 kilometrů v hodině. Měl jsem docela strach, ale už vím, jaké to je a podruhé to zkoušet nebudu,“ sliboval Jan Kopečný, pro kterého je jeho Porsche srdeční záležitostí a vůbec neuvažuje o tom, že by ho někdy nahradil jiným autem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám