Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kopřivová (33) se poprvé na veřejnosti ukázala s novým přítelem, modelem Mirkem Dubovickým. Nenechali si ujít finále České Miss, soutěže, kde bojovala o titul před sedmi lety i sama Veronika.

"Rozhodli jsme se na poslední chvíli. Slyšeli jsme, že to má být hezký, že soutěž získává zase úroveň, tak jsme přišli," řekla Super.cz Veronika.

"Už je to hodně dlouho, co jsem soutěžila, sedm let, nějakým způsobem se člověk zviditelnil, měl startovní můstek. Nejvíc byly vidět holky, co se umístily, to já nebyla," dodala se smíchem krásná Kopřivová.

S Mirkem jim vztah prý klape skvěle. "Jsme šťastný," usmívá se modelka. Ani zájem médií jejich vztah negativně neovlivnil.

"Nijak nás to nerozhodilo, zvládáme to normálně. Tlak to nebyl. Veru mi dávala pocit jistoty, ničeho jsem se nebál," doplnil Dubovický.

Říká se, že ženy si vybírají stejné typy mužů. Mirek ale příliš podobný Jaromíru Jágrovi (52) není. "Já jsem se spíš vrátila ke stejným typům mužů," dodala s úsměvem Kopřivová.

Reklama

Další články

Načítám