Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když kývla na nabídku stát se jednou z hvězd šesté řady oblíbené soutěže, netušila, že zažije i pořádný adrenalin. Pro Zuzanu Norisovou (45) si moderátor pořadu Tvoje tvář má známý hlas připravil překvapení. Když se herečka a zpěvačka sešla s Ondřejem Sokolem, aby se dozvěděla, koho bude v prvním kole představovat, sdělil jí, že se před tím trochu proletí.

„My dneska uvidíme, jak padá hvězda,“ oznámil Zuzaně moderátor a dovedl ji k letadlu, ze kterého byla nucena podstoupit tandemový seskok. Na oblíbenou Slovenku tak čekal nejnáročnější úkol ze všech řad soutěže. Norisová se ovšem nezalekla a rozhodla se výzvě s odhodláním postavit.

Ač byla akce do posledního detailu perfektně připravená, herečku i produkci krátce před výskokem ovládla nervozita a záplava adrenalinu. Nakonec ale sebrala všechnu sílu a úkol splnila.

„Mně se po porodu často motá hlava, a když jsem vyskočila, bylo mi trochu blbě a chtěla jsem už být dole. Ale to plachtění bylo super. Nepopsatelný pocit, kdy si člověk vygumuje všechno a uvědomí si, že je strašně maličkej,“ prozradila po seskoku herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám