Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadalo to na rozchod v přátelském duchu, alespoň v rámci možností, nakonec ale rozluka zpěvačky Miley Cyrus (31) a herce Liama Hemswortha (29) vygradovala vzájemným obviněním z nevěry a užívání drog a rychlou žádostí o rozvod. Přišla ze strany herce, který ji podle informací zahraničních médií podal ve středu u soudu v Los Angeles. Citují se v ní „nepřekonatelné rozdíly“.

Rozchod Miley a Liam oznámili začátkem srpna, krátce poté, co byla zpěvačka na dovolené v Toskánsku spatřena při polibcích s blogerkou Kaitlynn Carter. Jelikož prý má pár podepsanou předmanželskou smlouvu a nemá děti, nic by nemělo bránit rychlému rozvodu. Podle zdroje magazínu TMZ se chce Hemsworth co nejdřív „posunout dál“.

Dopomoct mu k tomu má advokátka hvězd Laura Wasser, mezi jejíž klienty v minulosti patřili mj. Johnny Depp (60), Kim Kardashian (43), Angelina Jolie (48) nebo Britney Spears (42).

Reklama

Další články

Načítám