Hlavní obsah
Článek

Sabina Křováková (32) před šesti lety zvítězila v pěvecké soutěži SuperStar. Jako zpěvačka je dodnes velmi aktivní a koncertuje. Její začátky ale byly hodně punkové!

Zpěvačka se teď podělila o své starší fotky z doby, kdy byla ještě puberťák. A výsledek je hodně vtipný.

„Kamarád mi poslal mé fotky, když mi bylo 14 let a měli jsme úplně první opravdový koncert s mojí první kapelou Death House. Hráli jsme punk-rock a myslím, že to na mně bylo vidět,“ řekla Super.cz Křováková, jež vypadala jako pořádná divoška.

„Ptala jsem se mamky, jak mě mohla nechat chodit takhle oblékanou. Prý se se mnou v pubertě nedalo nic dělat, nebyla se mnou řeč,“ smála se zpěvačka, která u muziky zůstala až dodnes.

Sabina Křováková v klipu k písni Vodopád slov

„Už tenkrát jsem pochopila, že nechci dělat nic jiného než hudbu a vlastně od té doby jsem pořád měla nějakou kapelu,“ dodala Křováková, která letos vyrazila s přítelem na dovolenou do Thajska, což jí inspirovalo k napsání nové písně.

„Dýchlo tam na mě jiné prostředí a s ním také inspirace, takže jsem otextovala novou písničku, kterou plánujeme vydat na podzim,“ líčila nadšeně zpěvačka, jež tak ani na dovolené nezahálela. A fanoušky potěšila i fotkami v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám