Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bezpochyby si během roku vylepšil vyjadřování i výraz. To je jednoznačně vidět, když srovnáte první rozhovor s Mužem roku 2018 Jiřím Kmoníčkem s tím současným. Na světové soutěži Mr. International skončil v TOP 5 a zahrál si také v seriálu. I přes tak výrazné úspěchy se ale pořád cítí nejlépe doma v rodinné nástrojářské firmě.

"Oproti minulým letům byl tenhle rok plný zkušeností, nových přátel i dalších věcí. Na mezinárodní soutěži to bylo super, seznámil jsem se s devětatřiceti dalšími kluky, se kterými jsem pořád v kontaktu," vzpomínal Jirka, který si díky světové soutěži krásy, kde byl "hozen do vody", vylepšil i angličtinu. Bohužel ji ale nijak nevyužívá. "Leda v komunikaci s klukama anebo na Instagramu. Ale v budoucnosti ji určitě použiju," věří.

Otázkou ovšem je, jak bude jeho budoucnost vypadat. Například od modelingu dává ruce pryč, ani po svém úspěchu v Mr. International neplánuje expanzi do zahraničí. Nabídky prý nedostává. "Co vím, tak mi chodí akorát nabídky do dalších soutěží a na to se v současné době určitě nechystám. Do modelingu se mi nechce, přece jen nejsem typický model," řekl Super.cz.

Herectví ho bavilo víc, ale také pro to nic zvláštního nedělá. "Čekám, až se bude vysílat Temný kraj, že se tam na sebe podívám, jak mi to šlo. Uvidíme. Třeba mě někdo další osloví," krčil rameny. Na castingy nechodí. "Občas jsem chodil, ale vždycky to bylo tak, že jsem omezil práci, šel na casting a pak z toho nic nebylo," přiznal Jirka, že postrádá trpělivost, a tak se věnuje hlavně práci v rodinné nástrojářské firmě.

Reklama

Další články

Načítám