Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku není Ester Dohnalová nijak zvlášť známá. Když se ale její umělecké jméno Ester Dee vysloví ve Velké Británii, tak nejspíš vyvolá emoce.

Rodačka z Moravské Třebové totiž v ostrovním království žije řadu let a účinkuje v oblíbené reality show „The Real Housewives of Cheshire“. Jedná se o show ze života manželek zámožných obyvatel hrabství Cheshire a je obdobou stejnojmenné mega úspěšné americké reality show.

Češi se pohledem na tuto krásku mohou potěšit ale jinak než v televizi. Vnadná blondýnka totiž zdobí obálku zářijového vydání pánského magazínu Playboy.

Titulku a pictorial s Playmate Ester Dohnalovou nafotil v Itálii Martin Šebesta. „Martin je naprostý profesionál. Vidí ženu úplně jinou optikou. A proto jsem si ho vybrala. Líbí se mi, že jsem na titulní straně a v pictorialu naturální a sexy. Přesně taková jsem chtěla být," říká hvězda britské televizní show.

Během focení, které probíhalo na lodi, jsme požádali Ester o odpověď na otázku, jak by sama sebe charakterizovala, a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat: „Jsem žena s mnoha křivkami, velkým srdcem, pracovní etikou a věřím v lásku. Pokud si něco usmyslíš a jdeš za tím, nic není nemožné. Považuji se za hodnou dceru, milující matku, dobrou kolegyni i byznys lady. Když ráno vstanu, těším se, co mi nový den přinese. Vždy! Nebojím se riskovat. Peníze jsou tu od toho, aby se po vydělání zase utratily,“ odpovídá Ester.

Jsme zvědaví, jestli o ní nyní uslyšíme víc i v její rodné zemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám