Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovce je vždy perfektně upravená a nalíčená. V běžném životě si ale Laďka Něrgešová (48) na tuny make-upu příliš nepotrpí. Moderátorka TopStaru volí v létě nejraději přirozený vzhled a chodí bez líčidel.

S „odhalenou“ tváří se nyní brunetka pochlubila i na sociální síti. Pod fotkou s dětmi, se kterými v létě brázdí Česko, se okamžitě začaly hromadit pochvalné komentáře s tím, že to Laďce bez rtěnky, tvářenky či řasenky sluší nejvíce.

„Bez sluší moc,“ stálo v jednom z komentářů, ke kterému se moderátorka vyjádřila. „Já přemýšlím, jaký Bez? A vy myslíte make-up? Ten já moc nepoužívám. A na venkově už vůbec. Tak přece se nebudu kvůli fotce malovat,“ svěřila se Něrgešová

„Tak to má být, užít i bez líčidel, není nad přirozenou krásu, a to Ty Ladi máš,“ stálo v další z mnoha zpráv. „Ta přirozenost je úžasná, že ještě jsou takové ženy, které si neplácají na tvář tuny sra*ek. Myslím, že by si z vás měli vzít příklad,“ bylo v dalším pochvalném komentáři

Nutno říct, že moderátorka na fotkách vypadá spokojeně a léto s dětmi u bazénu nebo na koloběžkách ji dělá opravdu šťastnou.

Líbí se vám Laďka Něrgešová bez líčidel?
Ano, sluší jí to
29,1 %
Ne, s make-upem je to mnohem lepší
70,9 %
Celkem hlasovalo 1435 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám