Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K moři se letos v létě nedostala a ani nedostane. Prázdniny herečka Simona Postlerová tráví částečně pracovně hraním a hlavně se věnuje svému synovi Damiánovi, který trpí psychickými problémy.

Svěřila také, že na nový vztah stále není připravená. Ještě není smířená, že ji před necelými třemi lety po těžké nemoci opustil její manžel muzikant Zdeněk Hrášek.

"Užívám si, že mám hodně volna. Se synkem jezdíme po vlastech českých, on to potřebuje a já také. O ničem jiném to není, jenom že jsme spolu. K moři bych ráda, ale v momentálním stavu to nejde. Ale člověku je dobře s někým, koho má rád a není důležité, kde s ním je. To člověka nenaplní ani neosvobodí. Od ničeho neutečete. Jsem se svým chlapečkem a je to fajn," míní herečka, která hraje mj. v představení na střeše obchodního centra Harfa, kde se její postava zamiluje do ministra, jehož ztvárňuje Petr Nárožný.

Ve skutečnosti ale novou lásku nemá. "To ani nelze. Já mám svého muže Zdeňka, a tak je to hotovo. To není uzavřenost. Ale jak by se na to Zdeněk asi tvářil? On je tak můj muž a já tak jeho žena, že to tak prostě je," uzavřela se slzami v očích Postlerová, která je velice hubená a to, že se s trápením stále nevyrovnala, je na ní vidět na první pohled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám