Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár let zkoušela štěstí za velkou louží a v Americe se jí profesně dařilo. Nyní se Jana Fabiánová hodlá představit více českému publiku.

Dcera Nadi Urbánkové se do Česka přistěhovala se snoubencem Dinem Bosem asi před rokem a zatím se zde hodlají usadit.

„Rádi bychom tady měli své hnízdečko a budeme vyrážet na cesty,” říká Jana, která měla původně s Dinem absolvovat jen krátké turné a pak se vrátit do Ameriky.

„Byli jsme tady týden a on byl z Prahy nadšený, tak jsme zůstali. Praha je pro Američany šperk, o kterém si moc neříkají. Čechy a Morava jsou nádherné,” reprodukuje partnerovy dojmy z její rodné země Fabiánová.

Zpěvačka nemusela snoubence ke stěhování do Česka dlouho přemlouvat. „On je velký cestovatel. Narodil se v Indii, vyrůstal v Los Angeles. Líbí se mu tady počasí, lidi, Praha. Taky je to také mnohem bezpečnější než v Los Angeles. Nikdo tady nenosí zbraň, v kině vám před promítáním nevysvětlují, jakým východem máte v případě nebezpečí utíkat,” říká smutně umělkyně.

Zpěvačka se v Česku vrhla do práce. Naposledy jsme ji potkali, když se zkoušela prosadit mezi sto čtyřiceti účastníky na konkurzu do spektakulárního přestavení Czech Cabaret Show.

Přestože svou kariéru začínala v talentové show Rozjezdy pro hvězdy, kde byla terčem hodnocení druhých a v životě absolvovala řadu konkurzů, tak si na podobnou situaci před porotou úplně nezvykla.

„Nemám ráda konkurzy. Přirovnávám to k tomu, jako by šel člověk na vyšetření k zubaři a gynekologovi najednou. Člověk si přijde nahý a nejistý a jde o chyby. Když je za ním tým, který je příjemný, tak to z vás spadne,” říká zpěvačka, která byla atmosférou před porotou v divadle Royale mile překvapená.

„Je to hlavně o lidech. Už na konkurzu se pozná, že ta parta, která to dělá, je v pohodě, nebo jestli to bude drsné. Tady jsem okamžitě cítila vřelost,” uvedla Jana, která se nám svěřila naopak s nejhorším zážitkem před porotou.

„Nejhorší situaci na castingu jsem zažila v Los Angeles. „Jsem zvyklá z Česka, že se při zpěvu můžu hýbat. Tam mi ale režisér po čtyřech taktech řekl, abych jen stála. To mě tak rozhodilo, že jsem okamžitě zapomněla text. Nevzali mě,” s úsměvem krčí rameny Jana Fabiánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám