Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Objevila se v muzikálových představením Fantom opery, Romeo a Julie či Kočky a přestože si Andrea Gabrišová mnohdy sáhla na hranici svých fyzických možností, tak vyvázla vždy bez úhony. Zkouška posledního hit muzikálu vznikajícího na podklady písní kapely Queen se jí ale stala osudnou.

„Na zkoušce se mi stala nehoda a mám špatné koleno,” svěřila se nám muzikálová zpěvačka, která ale i přes zranění dorazila na konkurz Czech Cabaret Show.

„Byla jsem na rentgenu a bylo mi řečeno, že se jedná o klasický výron. Musím být v klidu, ledovat, mám to zatejpované,” popisuje zpěvačka, která si na scénu nebála obout vysoké podpatky. Pravdou ale je, že si boty obula až na pódiu.

„Tento žánr dělám už nějaký čas a vím, co si můžu dovolit s mým tělem. Přišla jsem na scénu a až na místě jsem si obula podpatky. Chtěla jsem, aby mě porota mohla ohodnotit a viděla i to, jak člověk vypadá,” vysvětluje.

Na konkurzu byla původem slovenská umělkyně statečná. „Pro všechny zpěváky a tanečníky je to vždycky stres. Dnes to bylo ale na téma kabaret a těšila jsem se,” říká Andrea.

Na Czech Cabaret Show soutěžila Gabrišová v konkurenci více jako sto čtyřiceti umělců z řad zpěváků, tanečníků, performerů a akrobatů. Během této spektakulární show se v Česku na stálé scéně v pražském divadle Royal poprvé propojí všechny divadelní formy, které budou inspirovány filmovýcm zpracováním a vycházející z tradic klasického cirkusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám