Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jelikož je členkou souboru Národního divadla, má za sebou nespočet vypjatých momentů. Konkurz do představení Czech Cabaret Show se ale Veronice Jirouškové stal osudným.

Rusovlasá tanečnice, která působí na scéně Národního divadla Ostrava, zkolabovala těsně po vystoupení před porotou, ve které usedly režisérka Nikol Prokešová, choreografka Felicita Prokešová či producentka Šárka Šedivá.

Veronice se něco podobného stalo poprvé, možná i proto, že si moc přála být součástí týmu kabaretní show.

Proto se na chodbě i psychicky zhroutila. Protože režisérka projektu Nikol Prokešová vybírá do svého týmu umělce opravdu podle všech kritérií a jedno z nich je i ta lidská stránka, kolaps Veroniky jí moc mrzel. Prokešová konkurz přerušila, okamžitě nechala zavolat Veronice záchranku a ta po pár minutách tanečnici převezla do nemocnice, kde ji ošetřili.

Režisérka se v průběhu konkurzu ale o Veroniku zajímala dál a osobně tanečnici zavolala. „Veronika řekla, že dostala několik injekcí, byl to těžce natažený sval, a tak nemohla ani sedět a stát, nicméně její stav se stabilizoval,” sdělila nám jedna z režisérek Nikol Prokešová.

Reklama

Další články

Načítám