Hlavní obsah
Článek

Během léta se hned několikrát předvedla v plavkách. Svou dokonalou figurou zprávařka Klára Doležalová vyrazila fanouškům dech a s přehledem by mohla konkurovat mladším kolegyním. My jsme ji navštívili na zkoušce šatů, které si vybrala na moderování finálové večera Muž roku.

„Švadlena i návrhářka chtějí, abych se v tom cítila dobře, takže to spolu konzultujeme, mluvíme i o barvách a potom, když proběhne ta první zkouška, tak už se to dolaďuje na mě,“ svěřila se Klára, která si připadala v obou modelech jako princezna. „Letos mám pohádkové šaty, overal vypadá jako noční obloha, což je z Princezny se zlatou hvězdou na čele a ty druhé, když jsem je měla na sobě, tak jsem řekla, že to je Sněhurka,“ svěřila s úsměvem moderátorka.

Na náš dotaz, jak to dělá, že vypadá tak skvěle, měla jasnou odpověď. „Ze sta fotek vyberu jednu, kde vypadám dobře. Nicméně dělám pro to hodně, protože musím. Musím se vejít do šatů v práci a kamera nám přidává kila, to víme všichni. Už několik let jím nízko sacharidově, nejím lepek, nejím cukr, je to hrozně jednoduché,“ prozradila Doležalová s tím, že i u ní hrozí, že pár kilogramů nabere.

„Léto je trochu problematické, protože mi nechutnají žádné limonády, takže já piji vodu a víno a víno samozřejmě když pracuji tak pít nemůžu, ale když mám volno, tak ho piju a léto strávím na vinných střicích a s tou váhou to umí zamíchat, ale mám to pod kontrolou,“ svěřila Klára, kterou si při zkoušce přeměřoval ředitel Muže roku David Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám