Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) po oznámení rozchodu s Liamem Hemsworthem moc čas neztrácela. Když informace vyplavala na povrch, trávila zrovna romantickou dovolenou v Itálii se svou novou známostí Kaitlynn Carter.

Přitom to ale prý byla právě Miley, kdo byl ve vztahu tak trochu žárlivka. Zpěvaččin známý se svěřil magazínu WHO, že se Cyrus vždycky bála, že jí Liam bude nevěrný. „Oba měli velké problémy s důvěrou,“ uvedl.

„Liam čekal roky, až Miley dospěje. Ona si chce ale pořád jenom užívat a šokovat lidi. Její italský románek s Kaitlynn to jenom dokazuje,“ uvedl jiný známý pro OK! Australia s tím, že toto gesto Liama pořádně ranilo.

„Úplně se jeden druhému odcizili,“ doplnil. Zdá se, že známí obou hvězd mají nyní světu co říct, protože jen čtyři dny od rozchodu se to v zahraničních médiích hemží detaily ze soukromí páru.

Některé zdroje například tvrdí, že se Miley snažila manželství zachránit, ale nemohla překousnout fakt, že Liam často konzumuje alkohol a užívá některé drogy, jiné zdroje to pro změnu popírají a svádí vinu za rozchod na Miley a její zálety.

Ačkoliv hvězdy samotné se ke kauze vyjádřily jenom jednou, jen těžko si v příštích dnech užijí chvilku klidu. Miley se nyní vrátila do LA, a i tam byla spatřena, jak tráví čas s Kaitlynn. Liam se oproti tomu odebral do Austrálie za svou rodinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám