Hlavní obsah
Článek

Pokud Jiří Dvořák (57) pomáhá dobré věci, tak to dělá s pokorou, nenápadně a nedělá kolem sebe velký humbuk. Přesně tak tomu bylo při otevření indiánské stezky v prostoru Kliniky dětské hematologie a onkologie v Motole, kde se společně s herečkou Sandrou Novákovou, moderátorkou Monikou Marešovou či kolegyní ze StarDance Danielou Písařovicovou ujal role ambasadora.

„S Nadačním fondem Pink Bubble spolupracuji už asi pět let. Naše spolupráce se zakladatelkou Martinou Šmukovou byla taková zvláštní shoda náhod. Potkali jsem se ve vlaku na cestě do Brna. Říkala mi o své nadaci a já jsem začal mít chuť být toho součástí,” říká Dvořák.

Herec zavzpomínal i na poslední řadu StarDance, kterou vyhrál. „Bylo to krásné, ale bylo toho dost. Přeji všem, kdo se toho budou účastnit hodně sil a pevné nervy,” uvedl Dvořák s tím, že by už účast neopakoval.

„Dvakrát do stejné řeky člověk nevstoupí. Vzhledem k tomu, že jsem celou soutěž absolvoval s vyhřezlou ploténkou, tak bych to nerad pokoušel,” vysvětlil Jiří.

Daří se mu i přes zdravotní komplikace udržovat fyzičku? „Když jsem natáčel, tak jsem zhubl deset kilo. Když jsem se přestal hýbat, tak to šlo zase nahoru. Mám pocit, že fyzička se ale zlepšila,” doplnil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám