Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po čase dala opět na odiv své dmoucí se vnady. Česká Barbie Gabriel Jiráčková (24) věnuje spoustu času nejen tomu, aby se ve tváři co nejvíce podobala oblíbené panence, ale pracuje také na svých křivkách. Plastikami posedlá blondýnka si zakládá na vosím pasu, ze kterého jde, zvlášť v porovnání s jejími osmičkami, mnohým hlava kolem.

Živoucí kopie Barbie si užívá letní počasí, které ji přimělo předvést svou chloubu u bazénu. „To je snad poprvé po dlouhé době, kdy jsem se nechala vyfotit v plavkách a nestydím se to dát ven. Nyní konečně vidím, že to odříkání a dřina za to vážně stojí a motivuje mě to k dalšímu posunu,“ svěřila se Gabriel.

Relaxovat blondýnka vyrazila do lázní v Rájeckých Teplicích a nutno říct, že z ní musela být řada návštěvníku absolutně paf. Jiráčková se v růžových bikinách, které zakrývaly jen to nejnutnější, nechala vyfotit v sexy pózách, které její fanoušci na sociální síti okamžitě nadšeně komentovali.  „Ty s tvým nádherným sexy tělem, za co by ses měla stydět. Jsi okouzlující nádherná žena,“ stálo v jedné z pochvalných zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám