Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková je maminkou. Bývalá grandslamová vítězka ve čtyřhře se pochlubila krásnou dcerou. "Přivítejte na svět Isabellku," napsala Andrea k fotce, kde s manželem pózují s dcerkou.

"Na světě je pár dní a už nás oba zaměstnává víc, než mě cokoli kdy zaměstnávalo. Zvládli jsme to ale všechno společně a mám to největší štěstí na světě, a to nemluvím o tý prďole, co mě každé dvě hodiny budí, kouše do bradavek, nebo nějaké jiné přísně tajné aktivitě, kterou zatím absolutně nezkušeně hledám a velmi často tápu. Mluvím hlavně o Fabrim, který to celé dal a dává absolutně tak, jak jsem čekala, a je to prostě můj božan," dodala čerstvá maminka Sestini Hlaváčková.

Pod fotkou jsou stovky gratulujících komentářů. „Gratuluju! Isabellko, vítej!“ napsala herečka Kristýna Leichtová. Tanečník Marek Dědík poslal „Gratec“, Aleš Háma napsal  „Gratulace veliká a užívejte štěstí!!!“. Přidal se i moderátor Petr Svěcený „Gratuluju moc... Užívejte, rodinko“. Srdíčka v komentáři poslal i úspěšný módní fotograf Benedikt Renč.

Tenistka si narození dcery užívá s manželem, sportovním manažerem Fabriziem Sestinim. V plánu mají žít napůl v Čechách a napůl v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám