Hlavní obsah
Článek

Opravdový úprk k moři. Bára Mottlová (37) si vyšetřila pár dnů volna a odletěla na dovolenou. Nejdříve nevěděla, zda bude mít mezi pracovními povinnosti vůbec čas na pár dní odpočinku, ale nakonec se urvala a vyrazila do Tuniska.

„Byl to opravdu odlet dost narychlo, takový super last minute. Do poslední chvíle jsem netušila kdy, a kam se budu moci trhnout, a díky Bohu, je to tu,“ svěřila se Super.cz modelka a herečka.

Zabalila sebe a přítele a pár hodin po zakoupení zájezdu už se koupala ve vlnách. S kým sexy blondýnka do zahraničí odjela, si ale zatím nechává pro sebe.

„Jak víte, několik známostí jsem si prožila, užila a přežila a nedopadly. Teď nechci okamžitě ventilovat své soukromí. Čas ukáže, co a jak bude. Zatím je vše OK, ale znáte to. Takže ještě jednou pardon, tuhle informaci míním nějakou chvíli tutlat stejně jako to, co chystám v pracovní oblasti. Jen vám řeknu, že pracuji na jednom svém projektu, kterým si chci splnit svůj další sen,“ svěřila Bára, která si to na dovolené užívá.

Díky pravidelnému cvičení jógy a zdravému jídelníčku se může chlubit dokonalou figurou, kterou jí lze jen závidět.

„Plaveme, běháme, cvičíme, občas vyrazíme na procházku a samozřejmě nevynecháme určitě ani nějakou tu diskotéku. Pohyb je zdravý, takže se vrátíme nejen odpočatí, s vyčištěnou hlavou, ale i s dokonalou fyzičkou. Hned po prázdninách mě čeká zkoušení s Hankou Gregorovou a otvíračka Strašnického divadla,“ dodala Bára, která nezahálí ani u moře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám