Hlavní obsah
Článek

Někteří její fanoušci to s ohledem na sexuální orientaci, mládí a divokost zpěvačky Miley Cyrus (31) čekali, jiní jsou z ohlášeného rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem v šoku. Přišel po pouhých sedmi měsících manželství.

Zatímco Hemsworth, který odjel za rodinou do Austrálie, se k manželské rozluce vyjádřil jen stručně, „nevíte, jaké to je, nechci o tom mluvit“, řekl australskému Daily Mailu, Cyrus o víkendu s fanoušky sdílela dlouhý vzkaz. Píše v něm o tom, že životy a celý svět se vyvíjejí a rostou a bojovat proti tomu je zbytečné.

„Nebojujte s evolucí, nemůžete vyhrát. Jako hory, na kterých teď stojím a které byly kdysi pod vodou, spojené s Afrikou. Změna je nevyhnutelná. Dolomity nebyly stvořené přes noc, tahle nádhera se formovala miliony let. Můj táta mi vždycky říkal: Příroda nikdy nespěchá, a stejně je vždy na čas. To mě naplňuje klidem a důvěrou v to, že znám pravdu. Naučil mě respektovat planetu a její procesy, a to budu dělat i se sebou...“ napsala zpěvačka k fotce z italských hor, kde tráví dovolenou.

Společnost jí tam dělá blogerka a modelka Kaitlynn Carter, která zřejmě zaplnila místo po manželovi. Minimálně s ní má Miley velmi důvěrný vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám