Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětadvacetiletá britská moderátorka Stacey Solomon se nebojí pojmenovat věci pravými jmény. To, jak známo, fanoušci oceňují nejvíc. Ne vyfiltrovaná selfíčka a záběry dokonalých, sluncem zalitých životů influencerů, které často nemají s realitou nic společného.

Pokud má Stacey něco na srdci, svým dvěma miliónům sledujícím to napíše. Sdílí s nimi chvíle šťastné, i ty méně pokojné. Momentálně se vše točí kolem její rozrůstající se rodiny - před třemi měsíci porodila třetího syna Rexe, a fanoušci tak na jejím Instagramu najdou příspěvky o poporodních trablích, kojení, zvládání rodinného života.

Zatím poslední se týká ženského těla, jehož síle Stacey vzdala hold.

„Miluji své tělo. Jeho každý kousek. I když by tam podle společnosti některé z nich (z kousků) být neměly. Protože každičká část, která ho tvoří, se zasloužila o něj (syna Rexe). A o Zacharyho. A o Leightona,“ napsala moderátorka a dodala: „Celulitida je krásná, faldy na zádech dodávají charakter a převisy na břiše jsou skvělé místo pro odpočinek miminka.“

Moderátorka pořadu Loose Women se nebojí sdílet ani intimní záběry ze soukromí. Na snímku s čerstvě narozeným Rexem

Není to poprvé, co Stacey otevřeně hovořila o svém těle. Před pár lety natočila video, v němž vyzdvihla to, co na něm má nejraději: faldy na bocích, povadlá prsa a strie. Cílem bylo upozornit na podle ní nebezpečný kult ‚dokonalého‘ těla, za nímž se spousta lidí nesmyslně žene.

Reklama

Další články

Načítám