Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento týden byl pro herečku Marii Doležalovou (37) velmi emotivní. Oslavila totiž první narozeniny své dcerky Alfrédy, kterou přivedla na svět loni začátkem srpna. „Miláčku, Alfrédko, děkujeme, že jsi do našich životů přišla jako možnost být lepšími lidmi. Ať je tvůj život tak nádherný, jako ten náš s Tebou!“ dojímala se na Instagramu herečka.

Při té příležitosti také zavzpomínala na porod, který vůbec neprobíhal podle jejích představ. „Marek odjel na trénink a já jsem mu po 2 hodinách volala, že teda ať nerapluje, ale že ať radši už přijede domů. A Markův táta přišel opravit dveře a já jsem Markovi řekla: Nic mu neříkej, ať všichni nešílí. Takže chlapi opravovali a já jsem počítala, v jakém rozestupu ty stahy přichází. Když se mě asi po hodině přišli zeptat, jak se mi ty dveře líbí, tak jsem na Marka zasyčela, že mi jsou dveře u prdele a jestli by už mohl nenápadně poslat svého tátu domů,“ vyprávěla o posledních chvilkách před narozením miminka.

V tu chvíli začala litovat, že se během těhotenství až příliš na porod připravovala. „V kurzu jsme se učili, že v téhle fázi může muž jemně ženě přejíždět přes celá záda a tím ji podporovat. Řekla jsem Markovi, ať na mě rozhodně vůbec nešahá, nebo ho zabiju. A pořád jsme měřili a měřili ty časový rozestupy a já jsem pořád jenom myslela na ty debilní články o hypnoporodech, který mi Marek říkal, že vůbec nemám číst, o tom, že je to všechno v hlavě a že čím je člověk míň vystrašený, tím to míň bolí, a byla jsem akorát naštvaná, že mě to teda už bolí dost a že s tím nedokážu nic dělat,“ svěřila se s odstupem času dnes šťastná maminka roční Alfrédky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám