Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krysten Ritter (37) se stala poprvé maminkou. S partnerem Adamem Granducielem přivítali na svět chlapečka se zvučným jménem Bruce Julian Knight Granofsky už na konci července. Alespoň to tvrdí rodný list, který zveřejnil portál TMZ.

Herečka radostnou novinu zatím nepotvrdila, ostatně ona sama detaily ze svého soukromí příliš nesdílí. Těhotenství vyšlo najevo v únoru při udílení Oscarů, kde bříško už nemohla skrývat.

S hudebníkem je hvězda Perníkového táty ve vztahu pět let. Potkali se na jednom z jeho vystoupení. Byla totiž nejprve jeho fanynkou

Herečka se také svěřila, že když natáčela třetí sérii slavné Jessicy Jones, byla už v očekávání. Při akčních scénách ji tak zastoupila kaskadérka. Uvedla také, že ji během natáčení potrápila nevolnost. „Měla jsem štěstí, že mě to nepotkalo už na začátku natáčení. Byly momenty, kdy jsem si sedla na židli a dokázala bych okamžitě usnout,“ prozradila pro web Uproxx.

Reklama

Další články

Načítám