Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co padla poslední klapka a Petr Čtvrtníček dotočil seriál Krejzovi, pláchnul mimo město. Místo do zahraničí a k moři ale jeho kroky vedly na dětský tábor. Ten je pro známého herce celkem dobrodružství, protože jako dítě na ně nejezdil.

„Byl jsem snad jen na jednom, ale svým způsobem jsem se vrátil do dětských let. Léto jsem trávil vždy u dědy a tam jsme běhali po skalách a lezli po stromech. Dělali jsme si třeba samopal ze dřeva,“ prozradil herec, který si vzal pod svá křídla účastníky dětského tábora Andělský kemp, kam jezdí děti, které mají rodiče ve výkonu trestu.

Herec dorazil na tábor i se svou kapelou Wsedě, ve které bubnuje. Pro děti měl připravené překvapení v podobě hudebního bloku, nakonec si s muzikanty také zkusily něco zahrát. „Myslím, že další rok mě strčí do kapsy, uvidíte. Příští rok se tu sejdeme a můžete se přesvědčit,“ svěřil Čtvrtníček, který se nyní po skončení seriálu těší na nové pracovní nabídky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám