Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) prozradila rodinné plány do budoucna. Maminka Luny (3) a Milese (1) sdílela na svém instagramovém účtu roztomilý snímek s ratolestmi a v komentářích jeden z fanoušků poznamenal, že by se na snímek klidně vešlo ještě jedno dítko.

Teigen na poznámku dokonce zareagovala. „Jsem v pohodě! Počkám pár let, než se znovu pokusím. Tihle dva mě vyčerpávají,“ odpověděla fanouškovi. Není to ostatně poprvé, co o rodičovství promluvila upřímně.

V minulosti mluvila například o náročnosti kojení. „Celý proces krmení mě hodně překvapil. Když si to spočítáte, tak vlastně strávíte kojením zhruba 10 hodin denně. Je to krásné a sladké, ale není to jednoduché,“ nechala se slyšet pro Entertainment Tonight.

Otevřená byla i o poporodních depresích, kterými trpěla. „Nikdy by mě nenapadlo, že se to může stát mně, vždyť mi nic nechybí a mám tak skvělý život,“ uvedla pro magazín Glamour.

Obě děti modelky a zpěváka Johna Legenda byly počaty při umělém oplodnění a oba porody byly komplikované a pro modelku velmi bolestivé. Obzvláště první, kdy si při porodu dcery Luny roztrhla konečník. Nikdo tedy hvězdě internetu nemůže zazlívat, že s dalšími potomky nijak nespěchá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám