Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle vážně nikdo nečekal! Manželství bývalé fotbalové špičky Pavla Nedvěda (46) patřilo v českém sportovním světě k těm nejstabilnějším. Nedávno byl ale legendární fotbalista spatřen na veřejnosti s mladičkou blondýnkou, s níž se dokonce oddával něžnostem.

Páreček byl přistižen na parkurových závodech Global Champions Tour v Londýně. Během sledování dění to mezi nimi očividně jiskřilo a nechyběly letmé pohledy i vzájemné dotyky. V jednu chvíli legendární fotbalista éterickou krásku dokonce pohladil po tváři, a to už naznačuje, že je mezi nimi víc než jen pouhé přátelství.

Pavel Nedvěd něžně hladil mladou krásku.

Podle Blesku jde o talentovanou parkurovou jezdkyni Lucii Anovčínovou (23), kvůli níž měl Nedvěd údajně opustit i rodinu. S manželkou Ivanou (45) přitom strávil dlouhých 25 let a letos měli oslavit stříbrnou svatbu. Spolu mimo jiné mají dva potomky, syna Pavla (19) a dceru Ivanu (22).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám