Hlavní obsah
Článek

Před pár dny se ještě Iva Kubelková (46) kochala krásou jižních Čech, nyní se namísto ve Vltavě cáká v Egejském moři. Moderátorka vyrazila s manželem Jiřím a dcerami Natálií a Karolínou do Řecka. Jejich oblíbenou dovolenkovou destinací je totiž Olympská riviéra. Co se týká výběru dovolených, tak se Iva označuje za „konzervu“ a jde na jisto.

„Milujeme rozmanitou dovolenou. Jeden den jsme v horách, kde je neuvěřitelně krásná příroda, vodopády a divoká příroda. Druhý den jsme na pláži u moře a hledáme krásná zákoutí malých plážiček. Večer si dáme večeři v taverně v Řeckém skanzenu. Děti řádí v bazénu i v aquaparku. Je tu vše, a to nás baví. Dobré jídlo, slunce, hory, moře, víno. Co víc si přát,” popsala modelka minulý rok důvody, proč se vrací na stejné místo.

Jde vidět, že si moderátorka pobyt na svém oblíbeném místě velmi užívá. Prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram potěšila své fanoušky pohledem na své tělo v bikinách zachycené vzhůru nohama, nechala se natočit při smáčení ve sprše a udělala také roztomilý taneček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám