Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle vypadají první oficiální snímky finalistek letošní České Miss a Miss Universe Slovenské republiky 2019. Pro řadu z nich to bylo první focení v životě před objektivem profesionálního fotografa. Podívejte se, jak to kráskám sluší.

Snímky vznikaly v červnu na soustředění na řeckém ostrově Kréta pod taktovkou fotografa Jana Tůmy.

„Začínali jsme s dlouhými šaty a tady bylo nutné, aby dívky ukázaly spíš svou něžnou stránku. Následovalo focení v plavkách a v tělovém body ve vodě, kde musely být sexy. Přiznám se, že jsem nečekal, že budou hned při prvním focení tak dobré," řekl Super.cz Tůma.

O styling se postarala známá stylistka Šárka Stursová. „Protože se jednalo o focení v Řecku, volila jsem hlavně bílou, zlatou a tělovou barvu. Fotilo se ve stejném outfitu, aby byl celkový efekt kompaktní a aby žádná nevybočovala,“ prozradila k focení stylistka Šárka Štursová.

O tom, která z dívek se stane novou královnou krásy, se rozhodne již 25. srpna. Po dvouleté přestávce se Česká Miss vrací opět na televizi Prima.

Která misska se vám líbí nejvíc?
Stanislava Lučková
16,5 %
Karin Křížová
3 %
Eva Mičková
5 %
Tereza Bagarová
2,3 %
Valeria Melounová
2,5 %
Barbora Hodačová
4,4 %
Laura Longauerová
11,2 %
Martina Antošová
2,3 %
Viviane Kerstin Terschawetz
3,6 %
Klára Vavručková
2,5 %
Natália Hošťáková
6,2 %
Karolína Kokešová
40,5 %
Celkem hlasovalo 562 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám