Hlavní obsah
Článek

Kromě dovolené v Portugalsku a plavby po Jadranu s kolegyněmi modelkami si Renata Langmannová (37) během letních prázdnin užívá spoustu dalších radovánek. Patří mezi ně i návštěvy hudebních akcí pod širým nebem. Naposledy vyrazila Česká Miss 2006 na festival Colours of Ostrava.

„Zdržela jsem se dva dny. Moc jsem se těšila na kamarády, na skvělé jídlo a koncerty. Nenechala jsem si ujít Prago Union, kapelu The Cure, nebo zpěvačku Zaz,” řekla nám Renata, kterou jsme nejčastěji potkávali v zóně švédského módního řetězce. „Je to každý rok skvělé místo k potkávání, vždycky tady natrefím na někoho známého,” říká modelka, která se v Ostravě setkala s blízkou kamarádkou Zorkou Hejdovou (33).

K festivalům patří letní móda. V tomto ohledu prý ale Renata letos zůstala při zemi. „Netrávila jsem nad výběrem zase tolik času. Nepřeháněla jsem to s extravagantním oblečením, ale spíš jsem experimentovala s make-upem a vlasovým stylingem,” říká nejkrásnější Češka roku 2006, která předvedla své krásné nohy například v sexy overalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám