Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký (54) bude tatínkem. S manželkou Nikolou, kterou si nedávno vzal, čekají miminko. Radostnou zprávou se oba pochlubili na sociální síti.

Nikola přiznala, že otěhotnění nebylo vůbec jednoduché. Za sebou má dokonce čtyři potraty.

„Čím déle na něco čekáš, tím více si vážíš toho, až to konečně přijde. čím více musíš o něco bojovat, tím vzácnější pro tebe je, když toho dosáhneš. a čím více bolesti na své cestě podstoupíš, tím sladší je pocit, když konečně dorazíš do cíle. na všechny krásné věci se vyplatí čekat a bojovat za ně ze všech sil,“ napsala Nikola Hezucká pod snímek svého těhotenského bříška.

„4 potraty a bolest na duši, která už nikdy nezmizí, 3 ivf cykly (umělé oplodnění pozn. autora) s kolotočem injekcí, hormonů a kortikoidů. 2 příšerné hyperstimulační syndromy, při kterých jsem měla chuť to zabalit. 1 obrovské nekonečné štěstí, které za to všechno stojí,“ popsala manželka Patrika Hezuckého, čím vším si musela projít. Teď už je snad všechno na dobré cestě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám