Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2013 se dostala do finále České Miss. O tmavovlasé krásce bylo ale většinou slyšet v souvislosti s jejím bratrem, úspěšným fotbalistou, kterého nejprve za 4 milióny eur koupili do Janova a pak ho přetáhli do klubu AS Řím.

Sestra Patrika Schicka Kristýna ale byla velmi úspěšnou modelkou v Americe. Ovšem když loni přijela jen na otočku domů, potkala osudovou lásku. A teď je Kristýna Schicková čerstvě zasnoubená!

Kristýna předtím chodila s úspěšným hráčem vodního póla, Američanem Sheou Bucknerem, který se zúčastnil i olympiády 2012 v Londýně a věnoval se i herectví. Její aktuální partner, který ji požádal o ruku, ovšem se světem populárních tváří nic společného nemá.

Její přítel Lukáš Třešňák je architekt a designer. "Před těmi jedenácti měsíci jsem přijela na týden domů a opravdu jsem nečekala, že už tady zůstanu. Prostě z Prahy do Hollywoodu a z Hollywoodu do Prahy," smála se Kristýna.

Byli jsme jedni z prvních, komu se Kristýna se zásnubami svěřila. "Zásnuby proběhly v pondělí večer na střeše hotelu Four Seasons. Celé překvapení organizoval přítel spolu s holkami z  "Překvapí to". Následovala úžasná degustační večeře a dostala jsem náááááádherný dvoukarátový diamantový prsten," svěřila nám krásná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám