Hlavní obsah
Článek

Od fanoušků to pořádně slízla Nikol Moravcová (36), pár nepěkných reakcí se dočkala i Agáta Prachařová (38). O co šlo? Ochránce a ochránkyně zvířat pohoršilo, když si zaplatily focení s delfíny. To ovšem nijak nepoučilo zpěvačku Kate Mátl (44), která postovala podobné snímky ze své dovolené na Kubě.

Kate vyrazila na první velkou dovolenou se svým přítelem Michalem. Pár prožíval dva týdny romantiky na "ostrově svobody", jak se Castrově Kubě za časů socialismu přezdívalo. Projeli zde klasické turistické atrakce.

V kubánské metropoli Havaně si vyzkoušeli jízdu historickými americkými bouráky, podívali se do oblasti Viñales, kde se natáčel seriál Major Zeman, a nevynechali samozřejmě ani bílé pláže s tyrkysovou vodou na Varaderu.

Právě tady si Kate užila i výlet za delfíny, s nimiž pózovala při polibku nebo mazlení. A takové atrakce ochránce zvířat pohoršují stejně jako jízda na slonech nebo focení s tygry a dalšími uvězněnými divokými zvířaty. Reakce na Instagramu měla ale veskrze pozitivní, takže mezi fanoušky zřejmě tuto skupinu nemá.

Reklama

Další články

Načítám